• Оперативна програма
    Иновации и конкурентоспособност
    2014-2020

Отношението ни към клиентите

Грийнтек Про е консултантска фирма специализирана в разработването на инвестиционни проекти в сферата на индустрията и селското стопанство. Реализирали сме 162 инвестиционни проекта на обща стойност 208 млн лева, преобладаващо финансирани и субсидирани от Европейския съюз. 

Грийнтек Про извършва висококачествени консултантски услуги по начин, по който никой друг не го прави - в контекст на локация, експертност и клиентско обслужване едновременно.

Целим фирмата ни да изглежда в очите на клиентите ни компетентна, квалифицирана, информирана, грижовна и динамична.

В изпълнението на проектите на нашите настоящи клиенти – преработвателни компании и производствени компании, както и земеделски производители, ние активно участваме в процесите на бизнес управление, свързани с цялостното финансиране и реализиране на проекта, а често и с дейността на компанията като цяло.

Основният акцент в дейността ни е реализирането на проекти, финансирани по програмите на Европейския съюз – Програма за развитие на селските райони и ОП Иновации и Конкурентоспособност, касаещи проекти в сферата на индустрията и преработвателната промишленост; земеделски проекти и алтернативни дейности; общински инфраструктурни проекти; проекти, свързани с енергийната ефективност на предприятията, включително и достигане на енергийна независимост на предприятия; технологична модернизация в предприятията.

Това често включва освен изготвяне на бизнес план и изработване на бизнес стратегии за продукти, процеси и пазари. Водещи сме в процесите на договориране, избор на доставчици, защита на цени и други механизми за бизнес оптимизация. Тази наша философия ни помага да работим с клиентите си дългосрочно и коректно в посока финансирането и реализирането на техните бизнес цели и идеи.

За компанията работят специалисти от различни сфери – финансови експерти, счетоводители и юристи с дългогодишен опит и експертиза в разработването на инвестиционни проекти.

За мнения на наши клиенти, изпратете запитване, за да ви изпратим мобилни номера на собствениците на фирмите.

Грийнтек Про е консултантска фирма специализирана в разработването на инвестиционни проекти в сферата на индустрията и селското стопанство. Грийнтек Про извършва висококачествени консултантски услуги по начин, по който никой друг не го прави - в контекст на локация, експертност и клиентско обслужване едновременно. Целим фирмата ни да изглежда в очите на клиентите ни компетентна, квалифицирана, информирана, грижовна и динамична. Основният акцент в дейността ни е реализирането на проекти, финансирани по програмите на Европейския съюз – Програма за развитие на селските райони и ОП Иновации и Конкурентоспособност.

 

Контакти

   office@greentechpro.eu
   +359 893 502 702
   Гр. София, ул. Акад. Иван Гешов 2Е, Бизнес център Сердика

Свържете се с нас