Полезно

„Грийнтек Про“ ЕООД изпълнява одобрен за финансиране проект

Category:

„Грийнтек Про“ ЕООД  изпълнява одобрен за финансиране проект: BG16RFOP002-2.073-1523-C01 „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“ / Overcoming the shortage of funding and the lack of liqui

Read more: „Грийнтек Про“ ЕООД изпълнява одобрен за финансиране проект

Списък Селски райони

Category:

За много хора е неясно как се определят селските райони в България. В България има общо 231 общини, които са селски. Дефиницията за селки район гласи "Община, в която няма населено място с население над 30 000 души". Ето и подробен списък с селските общини в България:

Read more: Списък Селски райони

ПРОМЕНИ В НАРЕДБА 20 ПО ПОДМЯРКА 4.2 - ПУБЛИКУВАНА ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ

Category: Бюлетин подмярка 4.2

Какви са основните промени? Кога се очаква приемът?

 

Кога се очаква приемът по подмярка 4.2?

Read more: ПРОМЕНИ В НАРЕДБА 20 ПО ПОДМЯРКА 4.2 - ПУБЛИКУВАНА ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ

Pages

Грийнтек Про е консултантска фирма специализирана в разработването на инвестиционни проекти в сферата на индустрията и селското стопанство. Грийнтек Про извършва висококачествени консултантски услуги по начин, по който никой друг не го прави - в контекст на локация, експертност и клиентско обслужване едновременно. Целим фирмата ни да изглежда в очите на клиентите ни компетентна, квалифицирана, информирана, грижовна и динамична. Основният акцент в дейността ни е реализирането на проекти, финансирани по програмите на Европейския съюз – Програма за развитие на селските райони и ОП Иновации и Конкурентоспособност.

 

Контакти

   office@greentechpro.eu
   +359 893 502 702
   Гр. София, ул. Акад. Иван Гешов 2Е, Бизнес център Сердика

Свържете се с нас